Q&A om MAKE THAT CHANGE udstilling og workshop

Klædt på til at være miljøansvarlig tøjforbruger
Udstilling og workshop

I udstillingen har jeg samlet mine bedste tips til hvordan du kan blive miljøansvarlig med stil. Jeg kredser især om metoder til at forlænge tøjets levetid – både når du står i butikken og skal vælge dit nye tøj, og når du skal bruge og vedligeholde dit tøj. Du kan opleve fibre, materialer og stof – få det i hænderne. Sådan kan du blive god til at mærke den gode kvalitet. Selvfølgelig følger fortællingen også om hvor tøjet kommer fra og hvor det forsvinder hen, når man ikke længere vil have det – og hvorfor tøjindustrien skaber ubalance i bæredygtighedsregnskabet.

Hvem står bag udstillingen
Udstillingen er udviklet af Rachel Kollerup med støtte fra Novozymes A/S og Gentofte Kommune, Affald og Genbrug.
Redaktion: Rachel Kollerup og Hanne Hjetting Nielsen, Gentofte Kommune, Affald og Genbrug.

Kontakt
Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig på 40 18 07 55 eller skrive til rk@rachelkollerup.com

MAKE THAT CHANGE udstilling

Swiper videre til næste tøjkøb uden at se tilbage

Du sidder med mobilen og tjekker de nyeste tendenser. 100 kr. for en top. Det er let at købe nyt tøj – KLIK – KØB – dit shoppegen er glad.

Moden er fascinerende og tiltrækkende, men der er grund til at købe nyt tøj med omtanke, for modeindustrien har et efterslæb af overproduktion og et miljømæssigt regnskab ude af balance.

I udstillingen har jeg samlet mine bedste tips, der kan gøre dig miljøansvarlig med stil. Her kan du lære at forebygge fejlkøb og overforbrug, og forlænge levetiden af dit tøj ved at MAKE THAT CHANGE.

Udstillingen understøtter FN’s Verdensmål 12. Ansvarligt forbrug og produktion.

No Comments

Leave a Reply