Uge 21+22: MODEPALAST går i kødet på Greenwashing. Vanessa Bruno i Kbh stiller hus til forskningsprojektet

Det skal være slut med at krydse af i “green” for at nære sig ved grøn profit. Det er endnu engang Østrig, der går forrest, for modemessen MODEPALAST i Wien udsender som konsekvens på afkrydsningen, et 15 punkt uddybende spørgeskema om argumentation for den grønne identitet. Det virker meningsfyldt, når nu Østrig alligevel er tættest på det fuldendte i omgangen med bæredygtige tekstiler og energireducerende produktionsformer. Så smut slatne kålhoveder, “The sustainable profile” kan ikke længere tages som et grønt fix!

2. del af rachel kollerups forskningskollektion vises hos MODEPALAST 28.-30. marts 2014.

Jeg kaster roser på Vanessa Brunos færd, for ikke nok med, at designeren selv laver sofistikerede og holdbare garderober til Parisiennen, og hende der ønsker at være det, så stiller Vanessa Bruno i København hus til mit ude-laboratorium den 11. januar 2014. Her vil jeg interviewe kunder om tøjforbrug, behandling, vedligeholdelse og afskaffelse. Det er FORCE Technology, der har udarbejdet spørgsmålene, og svarene skal indgå som testresultater i vores forskningsprojekt.

Julegavetip

Mine herrer, hvis I mangler den sidste pakke til jeres elskede fruer, så går i ret i byen hos Vanessa Bruno.
De damer, vi ved hvad der skal til, Vanessa Bruno!!!

Husk: Don’t buy crap for christmas!

vanessabruno
Østergade 24C ( Pistolstræde )
1100 København K

Shop vanessabruno online her

1424435_350610318409452_1110231449_n

No Comments

Leave a Reply

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

forside_some_2_udgave

Et helt ton
gode grunde til kun at shoppe yndlingstøj

  *** NY REVIDERET UDGAVE ***
Problemet med alarmerende mængder af genbrugstøj afdækket ved håndkraft og tilsat guide til stop det selv-løsninger.

159 DKK

“En fantastisk flot og oplysende bog
om vigtigheden af at udvikle sig til en bevidst forbruger,
der tænker mere nuanceret, før der indkøbes bunkevis af tøj”.
– Lektørudtalelse, DBC.