Uge 21+22: MODEPALAST går i kødet på Greenwashing. Vanessa Bruno i Kbh stiller hus til forskningsprojektet

Det skal være slut med at krydse af i “green” for at nære sig ved grøn profit. Det er endnu engang Østrig, der går forrest, for modemessen MODEPALAST i Wien udsender som konsekvens på afkrydsningen, et 15 punkt uddybende spørgeskema om argumentation for den grønne identitet. Det virker meningsfyldt, når nu Østrig alligevel er tættest på det fuldendte i omgangen med bæredygtige tekstiler og energireducerende produktionsformer. Så smut slatne kålhoveder, “The sustainable profile” kan ikke længere tages som et grønt fix!

2. del af rachel kollerups forskningskollektion vises hos MODEPALAST 28.-30. marts 2014.

Jeg kaster roser på Vanessa Brunos færd, for ikke nok med, at designeren selv laver sofistikerede og holdbare garderober til Parisiennen, og hende der ønsker at være det, så stiller Vanessa Bruno i København hus til mit ude-laboratorium den 11. januar 2014. Her vil jeg interviewe kunder om tøjforbrug, behandling, vedligeholdelse og afskaffelse. Det er FORCE Technology, der har udarbejdet spørgsmålene, og svarene skal indgå som testresultater i vores forskningsprojekt.

Julegavetip

Mine herrer, hvis I mangler den sidste pakke til jeres elskede fruer, så går i ret i byen hos Vanessa Bruno.
De damer, vi ved hvad der skal til, Vanessa Bruno!!!

Husk: Don’t buy crap for christmas!

vanessabruno
Østergade 24C ( Pistolstræde )
1100 København K

Shop vanessabruno online her

1424435_350610318409452_1110231449_n

No Comments

Leave a Reply