Der er dyr, der lider, for den urimeligt billige uldtrøje

De animalske fibre som fåreuld, angorakaninuld og pels har en enorm berettelse i nordens vinterkulde, vi kan dårligt klare vinteren uden og der er mange bæredygtige fordele ved fibrene, for fibrene er holdbare, holder godt på varmen og kræver kun lidt vedligeholdelse. Men skyggesiden lurer, for som bekendt, er det ofte, at mistrivslen er langt over smertegrænsen for dyrene, og for hvad vi mennesker kan bære at tage i øjesyn.

Dilemmaet spiller, og sindene bringes i kog! Vi vil gerne holde kroppen varm, det handler måske endda om overlevelse, men faconen overfor dyrene er indiskutabelt forrykt.

Vi kan ikke afskrive animalske fibre, men vi kan stille krav om ordentlige forhold for dyrene –  det bliver et spørgsmål om konsekvens. Det omvendte kinderæg, vi får mindre, men meget mere af det gode og i bedste kvalitet, til en langt højere pris!

 

 

 

No Comments

Leave a Reply

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

forside_some_2_udgave

Et helt ton
gode grunde til kun at shoppe yndlingstøj

  *** NY REVIDERET UDGAVE ***
Problemet med alarmerende mængder af genbrugstøj afdækket ved håndkraft og tilsat guide til stop det selv-løsninger.

159 DKK

“En fantastisk flot og oplysende bog
om vigtigheden af at udvikle sig til en bevidst forbruger,
der tænker mere nuanceret, før der indkøbes bunkevis af tøj”.
– Lektørudtalelse, DBC.