Uge 19+20. Bæredygtigt tip til julegaver. Agenda 21 støtter undervisningsprojekt

Årets største byttemarked holdes om godt og vel tre uger, og dersom det blot er sørgeligt fåtal, der stiller sig tilfredse med at bytte varme hjerter og søde ord, følger her tippet til at gøre en god og bæredygtig handel:

194c81225daf11e3bad01215527ad906_8

Jeg fik en for-julegave forleden dag fra Agenda 21 udvalget i Køge Kommune, der vil støtte mit undervisningsprojekt. Projektet går ud på at 8. klasserne i Køge Kommune skal undervises i bæredygtighed og forbrugeransvar. I samarbejde med en lærergruppe fra Sct. Nicolai skole skal projektet udvikles og rettes mod de naturfaglige fag, og i praksis skal eleverne håndværksmæssigt mestre et lille bæredygtigt design.

Rasmus Nielsen, FORCE Technology er ved at lægge sidste hånd på det spørgeskema vi laver, for at undersøge hvordan DU bruger dit tøj. Mere om det næste uge … vi skal gerne have rigtigt mange mennesker til at deltage, så jeg håber du vil <3

 

 

 

 

 

 

No Comments

Leave a Reply