Uge 19+20. Bæredygtigt tip til julegaver. Agenda 21 støtter undervisningsprojekt

Årets største byttemarked holdes om godt og vel tre uger, og dersom det blot er sørgeligt fåtal, der stiller sig tilfredse med at bytte varme hjerter og søde ord, følger her tippet til at gøre en god og bæredygtig handel:

194c81225daf11e3bad01215527ad906_8

Jeg fik en for-julegave forleden dag fra Agenda 21 udvalget i Køge Kommune, der vil støtte mit undervisningsprojekt. Projektet går ud på at 8. klasserne i Køge Kommune skal undervises i bæredygtighed og forbrugeransvar. I samarbejde med en lærergruppe fra Sct. Nicolai skole skal projektet udvikles og rettes mod de naturfaglige fag, og i praksis skal eleverne håndværksmæssigt mestre et lille bæredygtigt design.

Rasmus Nielsen, FORCE Technology er ved at lægge sidste hånd på det spørgeskema vi laver, for at undersøge hvordan DU bruger dit tøj. Mere om det næste uge … vi skal gerne have rigtigt mange mennesker til at deltage, så jeg håber du vil <3

 

 

 

 

 

 

No Comments

Leave a Reply

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

forside_some_2_udgave

Et helt ton
gode grunde til kun at shoppe yndlingstøj

  *** NY REVIDERET UDGAVE ***
Problemet med alarmerende mængder af genbrugstøj afdækket ved håndkraft og tilsat guide til stop det selv-løsninger.

159 DKK

“En fantastisk flot og oplysende bog
om vigtigheden af at udvikle sig til en bevidst forbruger,
der tænker mere nuanceret, før der indkøbes bunkevis af tøj”.
– Lektørudtalelse, DBC.