Life’s a beech – ny bæredygtig t-shirt popper op

Rachel Kollerups nye bæredygtige t-shirt popper op, som bøgen popper ud. Det er materialet viscose, der tages som tema, og som med de øvrige bæredygtige t-shirt fra Rachel Kollerup findes forklaringen på selve stykket.

Life’s a beech er kort og godt fortællingen om viscose, hvis råmatereriale er hentet fra bøgetræer. Sagen er at skåne naturen og bruge de råmaterialer, som kan fornyes igen og igen. Bøgetræer er en bæredygtig ressource  og kræver ikke kunstig vanding eller sprøjtemidler.

Life’s a beech er en hyldest til foråret, til bøgen og til det forunderlige der sker lige om lidt, når scenen med de nøgne grene igen forvandles til lysegrøn poesi.

Køb “Life’s a beech” her

Læs mere om viscose her

life_is_a_beech_viscose

 

No Comments

Leave a Reply