“basically black” kollektionen er basically green

“basically black” er navnet på min basiskollektion, her er det meste holdt i sort og klædeligt, og designet til at blive kombineret. “basically black” løber ikke sådan af dato, for der er tale klassikere. Man kan blive ved med at finde de velsiddende cigaretbukser, den lille sorte kjole med ærmer, og en smuk enkel sort top på listen.

“basically black” er ikke for fin til at blive brugt på hundelufte-ture, men absolut fin nok til selskaber, møder og foredrag. Du skal ikke bekymre dig om det, “basically black” er det uforanderlige, stabile og funktionsdygtige, hvad end din scene er, som en mercedes eller en velsmurt cykel.

Musikeren Brett Anderson er et slående og sexet eksempel på idéen om “basically black”. For med hans nærmest grafiske enkle bevægelser og intensitet, er han bemærkelsesværdig klassisk og elegant i noget så enkelt som, sorte skræddersyede bukser og mørkeblå skjorte.

lStyle: "Portrait B&W - low key"

Fem om “basically black”:
Lavet af kvalitetsmaterialer, der er skabt til lang holdbarhed.
Testet i daglig brug – Vedligeholdelsen er minimal, og ikke det mindste besværlig for dig.
Kan kombineres.
Kan bruges til alt, altid!
Produceret af bæredygtige materialer og syet under ordnede forhold.

At købe kvalitet, der holder længe, er et grønt indkøb

Shop “basically black” her

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Leave a Reply

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

forside_some_2_udgave

Et helt ton
gode grunde til kun at shoppe yndlingstøj

  *** NY REVIDERET UDGAVE ***
Problemet med alarmerende mængder af genbrugstøj afdækket ved håndkraft og tilsat guide til stop det selv-løsninger.

159 DKK

“En fantastisk flot og oplysende bog
om vigtigheden af at udvikle sig til en bevidst forbruger,
der tænker mere nuanceret, før der indkøbes bunkevis af tøj”.
– Lektørudtalelse, DBC.