Lær om klimaansvarlige tøjvaner ved Brøndby Kulturnat

Fredag den 4. oktober fra kl. 16-22 er der kulturnat i Brøndby Kommune.

Temaet er Klima & Ressourcer og sætter fokus på hvordan vi kan mindske klimaaftrykket i vores hverdag blandt gennem vores mad og tøj.

MAKE THAT CHANGE udstillingen er med på kulturnatten hvor jeg (Rachel Kollerup) er værtinde på udstillingen. Her kan borgere spørge til udstillingen og få rådgivning. 

Med mig har jeg reflekterende spørgsmål, som vi i fællesskab kan søge svaret på, quiz og så laver jeg små demonstrationer fra materiale-baren i løbet af aftenen. Jeg viser hvordan man kan lave tøjfibre af materialer som plastik, træ og hamp, og forklarer hvad der skal til for at man kan kalde et stykke tøj bæredygtigt. 

 

Brøndby Kulturnat

4. oktober kl. 16-22

Brøndby Genbrugsstation,
Sydgårdsvej 21, Brøndby

Gratis shuttlebusser kører
i Kulturnatten i Brøndby

Det sker

Artikelserien "Træn dig til en mindre tøjbunke"

No Comments

Leave a Reply