Udstilling: Sustainable Thinking

Der er gået alt for lang tid førend jeg har fået vist den her bog frem – og fortalt om Salvatore Ferragamos udstilling, som jeg besøgte da jeg var i Firenze i foråret.

Salvatore Ferragamo har bedrevet en fabelagtig udstilling om bæredygtighed i beklædning. Fortæller os om materialernes oprindelighed og giver et imponerende indblik i nye innovative materialer. Jeg gav tanker til vores egen tekstilinnovator Birgit Bonefeld og hendes vigtige arbejde og hampprojektet, der inden længe skal give os bæredygtige tekstiler af hamp, som et mere miljøansvarligt alternativ til både bomuld og uld.

Udstillingen komplimenteres af smukke designs i tøj og sko og minder os om  – måske det vigtigste – når vi taler om bæredygtig mode, at værdsætte og passe godt på det vi allerede har og det vi har tænkt os at købe i fremtiden

Sustainable Thinking
Museo Salvatore Ferragamo, Firenze.

12. april 2019 – 8. marts 2020

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

forside_some_2_udgave

Et helt ton
gode grunde til kun at shoppe yndlingstøj

  *** NY REVIDERET UDGAVE ***
Problemet med alarmerende mængder af genbrugstøj afdækket ved håndkraft og tilsat guide til stop det selv-løsninger.

159 DKK

“En fantastisk flot og oplysende bog
om vigtigheden af at udvikle sig til en bevidst forbruger,
der tænker mere nuanceret, før der indkøbes bunkevis af tøj”.
– Lektørudtalelse, DBC.