Udstilling: Sustainable Thinking

Der er gået alt for lang tid førend jeg har fået vist den her bog frem – og fortalt om Salvatore Ferragamos udstilling, som jeg besøgte da jeg var i Firenze i foråret.

Salvatore Ferragamo har bedrevet en fabelagtig udstilling om bæredygtighed i beklædning. Fortæller os om materialernes oprindelighed og giver et imponerende indblik i nye innovative materialer. Jeg gav tanker til vores egen tekstilinnovator Birgit Bonefeld og hendes vigtige arbejde og hampprojektet, der inden længe skal give os bæredygtige tekstiler af hamp, som et mere miljøansvarligt alternativ til både bomuld og uld.

Udstillingen komplimenteres af smukke designs i tøj og sko og minder os om  – måske det vigtigste – når vi taler om bæredygtig mode, at værdsætte og passe godt på det vi allerede har og det vi har tænkt os at købe i fremtiden

Sustainable Thinking
Museo Salvatore Ferragamo, Firenze.

12. april 2019 – 8. marts 2020