Blazeren er både rustik og nonchalant elegant

Jeg er tilbage i starten af 1980’erne med kollektionen. Optaget af jakken, som kan opgradere whatever du lige har på. Tænk Diane Keatons enkle og usentimentale stil med masser af styrke. 

Blazeren er evig anvendelig, og denne blazer er endnu mere, for den er foret med silkeblødt quiltet foer, som gør godt langt ind i efteråret, hvis man vil bruge blazeren som overfrakke. Til vinter er blazeren dejlig lun på iskolde dage, hvor det er svært at få varmen på kontoret.

Blazeren er smukt vævet i 100% ufarvet hør. Overfladen er rustik og uprætentiøs og gør blazeren hverdagsagtig og ligetil. De overdimensionerede skulde og rulle-reversen leder tankerne hen på 1980’erne og giver blazeren sin nonchalant elegance.
Blazeren kommer til at koste 4.500 kr. 

Den kollektion jeg er ved at præsentere og som har premiere den 6. august 2019 en en del af det MUDP (Miljø- og Fødevareministeriets Miljøteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram) støttede udviklingsprojekt med bæredygtige hamptekstiler i samarbejde med Advance Nonwoven, Vittenbjerggård, Teknologisk Institut og Kvadrat, og viser eksempler på hvad vi kan forvente os af fremtidens bæredygtige tekstiler af hamp. Min opgave er at forvandle tekstiler af hør og hamp til brugbart lækkert tøjdesign. Kollektionen præsenteres 6. til 8. august 2019 mellem kl. 12-18 og forhandles hos mig i Nordhavn.,

Vil du med til premiere på den nye hør kollektion?

Invitation til premiere på kollektionen 

Ved Copenhagen Fashion Week 6.-8. august åbner jeg huset for at fremvise den nye kollektion med hør. Det er et uformelt arrangement, hvor der god tid til at opleve det nye tøj og blive klogere på tøj af hør og hamp.

Alle er hjerteligt velkomne, men tilmelding er nødvendig til arrangementet.

Vi ses i Nordhavn, Trelleborggade 8, stuen 

Billist i Nordhavn
I Nordhavn elsker vi besøg, men er du bilist er det besværligt at aflægge visit. Forvent mangelfuld skiltning og mange ensrettede gader. Det anbefales at rejse til Nordhavn med andre transportformer. Kommer du alligevel i bil finder du parkeringsmuligheder i Lüders P-hus forenden af Helsinkigade eller på P-plads på Gittervej. Det er tilladt at køre langt Sandkaj til Gittervej. Alt parkering i Nordhavn er betalingsparkering

 
Det praktiske

6.-8. august 2019 fra 12-18.

rachel kollerup
Trelleborggade 8, stuen
2150 Nordhavn

Spørgsmål om arrangementet
på telefon 40 18 07 55 eller rk@rachelkollerup.com

No Comments

Leave a Reply