Bomberjakken er lige balanceret mellem chic og anvendelig

Det var en yogalærer, der havde en lille fin jakke på inden praksis.
I det glimt fik jeg idéen til bomberjakken, der er lige balanceret mellem chic og anvendelig.  En feminin lethed uden kunstig sødme.

For bomberjakken kan vel siges at være et alternativ til den bløde cardigan eller formelle blazer. Man er hverken for meget – eller for lidt – med en bomber.

Bomberjakken har et lille rynkebånd i taljen og ved ærmerne og skåret lige under og er lavet af 100% hør. 

Der kommer en sommer- og en vinterversion af bomberjakken. Vinterversionen har et dobbelt lag quiltet lyserødt foer. Det er mest en fryd for brugeren selv og det føles godt. En lun jakke til kølige sommeraftener og en rar skuldervarmer til kolde vinterdage på kontoret.

Sommerversionen er uden foer og her får man fuldt udbytte at hørens udsøgte kvaliteter i varmt vejr. Sommerversionen kommer i den smukkeste klare rosa farve. Pris for vinterversionen er 4.500, sommerversionen koster 2.800 kr. 

 

Det ligger i filosofien at miljøansvarligt tøjdesign skal kunne holde. At det skal kunne bruges mange gange og at tøjet skal være af visionære bæredygtige materialer produceret under ordnede forhold. 

Den kollektion jeg er ved at præsentere og som har premiere den 6. august 2019 en en del af et udviklingsprojekt med hamp. Min opgave er at forvandle tekstiler af hør og hamp til brugbart lækkert tøjdesign. Kollektionen præsenteres 6. til 8. august 2019 mellem kl. 12-18 og forhandles hos mig i Nordhavn.

“Morgenen kan starte i min bomber og sådan kan det fortsætte hele dagen. Det korte af det lange. For mig er godt tøjdesign anvendeligt til lige meget hvad, og tøj man aldrig rigtig har lyst til at tage af”

Vil du med til premiere på den nye kollektion med hør?

Invitation til premiere på kollektionen med hør

Ved Copenhagen Fashion Week 6.-8. august åbner jeg huset for at fremvise den nye kollektion med hør. Det er et uformelt arrangement, hvor der god tid til at opleve det nye tøj og blive klogere på tøj af hør og hamp.

Alle er hjerteligt velkomne, men tilmelding er nødvendig til arrangementet.

Kollektionen er en del af udviklingsprojektet med bæredygtige hamptekstiler i samarbejde med Advance Nonwoven, Jørgen Heggelund, Teknologisk Institut og Kvadrat og viser eksempler på hvad vi kan forvente os af fremtidens bæredygtige tekstiler af hamp.

Vi ses i Nordhavn, Trelleborggade 8, stuen 

Billist i Nordhavn
I Nordhavn elsker vi besøg, men er du bilist er det besværligt at aflægge visit. Forvent mangelfuld skiltning og mange ensrettede gader. Det anbefales at rejse til Nordhavn med andre transportformer. Kommer du alligevel i bil finder du parkeringsmuligheder i Lüders P-hus forenden af Helsinkigade eller på P-plads på Gittervej. Det er tilladt at køre langt Sandkaj til Gittervej. Alt parkering i Nordhavn er betalingsparkering.

 
Det praktiske

6.-8. august 2019 fra 12-18.

rachel kollerup
Trelleborggade 8, stuen
2150 Nordhavn

Spørgsmål om arrangementet
på telefon 40 18 07 55 eller rk@rachelkollerup.com