Den iskolde luft er det billigste, bedste og bæredygtige renseri

Lige nu er det bare om at udnytte vintervejret optimalt maksimalt, for den iskolde luft virker som en effektiv rensemaskine for dine vinterklæder. Det er særligt med uldtøjet, at man kan godte sig over at spare en renseriregning, for uld indholder naturligt fedtstoffet lanolin, og når det kommer i kontakt med fugt og kulde opstår der en sæbningsproces, der virker som vask.

Så ud i kulden med julefrokosttøjet, sjatpletter fjernes med en fugtig klud!

Læs også indlægget: Derfor er uld så godt og så bæredygtigt

 

No Comments

Leave a Reply

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

forside_some_2_udgave

Et helt ton
gode grunde til kun at shoppe yndlingstøj

  *** NY REVIDERET UDGAVE ***
Problemet med alarmerende mængder af genbrugstøj afdækket ved håndkraft og tilsat guide til stop det selv-løsninger.

159 DKK

“En fantastisk flot og oplysende bog
om vigtigheden af at udvikle sig til en bevidst forbruger,
der tænker mere nuanceret, før der indkøbes bunkevis af tøj”.
– Lektørudtalelse, DBC.