Bæreposen er biologisk nedbrydelig

<< Tilbage til oversigten

Jeg er en gadeprinsesse, og mine bæreposer er min shoppingturs accessory. Kæmpe fornøjelse, som jeg nu slukker for mig selv og nok mange andre. Overflødig emballage booster nemlig mere end selvfølelsen, affaldsmængden fra emballage er enorm, og materialet er ikke altid biologisk nedbrydeligt.

Tron derfor med bæreposerne med omtanke, brug gerne en pose til flere indkøb, og genbrug poserne flittigt.

De bæreposer jeg har i min butik er biologisk nedbrydelige, lavet af gennemsigtig plastik, og kan genbruges. TDPA ® (Totally Degradable Plastic Additive) er navnet på det stof, der er tilsat posernes plastikmateriale, og gør at posen opløser sig selv indenfor 24-36 måneder i naturen.

I Danmark bliver det meste af affaldet brændt, og energien derfra bruges til varme og strøm, men afbrændingen udleder også CO2. Kun hvis posen bliver smidt i naturen har nedbrydelighedsfunktionen gevindst, men det er da bestemt en gevindst, der er værd at tage med.

www.PromotionBag.dk står bag leveringen af poserne, og de garanterer at poserne er produceret indenfor EU – det minimerer CO2 udledningen under transport.

Læs mere om hvordan TDPA ® stoffet virker:
http://www.epi-global.com/

No Comments

Leave a Reply