Onsdag den 11. marts møder jeg ind til en tøjbunke på 1000 kilo, der skal sorteres

Trasborg Danmark har inviteret mig helt ind i maskinrummet.

Om lidt mere end en uge møder jeg ind til en arbejdsdag hos Trasborg, hvor jeg sorterer 1000 kilo indsamlet tøj. Jeg skal ikke gøre det alene. Produktionschef Ergün Arkin hjælper og står på siden med ekspertrådgivning til at vurdere kvaliteten af det indsamlede tøj.

Det bliver et helt unikt indblik i de udfordringer, der er omkring indsamlet tøj. Den viden og erfaring udgives senere i en rapport – og så glæder jeg mig til at dele ud af den oplevelse i mine foredrag og undervisning med MAKE THAT CHANGE.

Det sker onsdag den 11. marts 2020 kl. 8-16.

Henvendelse omkring begivenheden til Rachel Kollerup på telefon 40 18 07 55.  

Debat

No Comments

Leave a Reply