Oplev MAKE THAT CHANGE udstillingen ved “Danmark for målene” 7. juni 2019

Danmark for Målene er en aktionsbaseret oplysningskampagne, der skal gøre opmærksom på, at verdensmålene findes og fortælle gode historier om, hvordan man kan arbejde med dem i sin hverdag

Danmark for Målene kommer rundt til 48 byer i løbet af sommeren 2019. Gentofte Kommune er én af de 48 spots og her breder man kampagnedagen med inddragelse af lokale aktører over flere af kommunens byer. 

I Hellerup foran hovedbiblioteket er “Gentofte Kommune Affald og Genbrug” repræsenteret med udstillingen MAKE THAT CHANGE. 

 

Kom og bliv inspireret fredag den 7. juli 2019 kl. 14-18 i Gentofte Kommune til at omsætte verdensmålene til handling. Se hele programmet her

MAKE THAT CHANGE udstillingen kan opleves fredag den 7. juni  foran Gentofte Hovedbibliotek i Hellerup fra kl. 14-18.

Artikler om MAKE THAT CHANGE udstilling

MAKE THAT CHANGE udstilling

Swiper videre til næste tøjkøb uden at se tilbage

Du sidder med mobilen og tjekker de nyeste tendenser. 100 kr. for en top. Det er let at købe nyt tøj – KLIK – KØB – dit shoppegen er glad.

Moden er fascinerende og tiltrækkende, men der er grund til at købe nyt tøj med omtanke, for modeindustrien har et efterslæb af overproduktion og et miljømæssigt regnskab ude af balance.

I udstillingen har jeg samlet mine bedste tips, der kan gøre dig miljøansvarlig med stil. Her kan du lære at forebygge fejlkøb og overforbrug, og forlænge levetiden af dit tøj ved at MAKE THAT CHANGE.

Udstillingen understøtter FN’s Verdensmål 12. Ansvarligt forbrug og produktion.