Kom bare med!

Et sted ikke langt fra stranden spilles musik, duften af sommergrill opfanges af vinden og fejer forbi. Solen varmer din krop. Havet er blåt, skoven er grøn, sollyset er gyldent. Enkeltheden og de små detaljer vækker dine sanser. Du behøver kun ganske lidt. Sommer og ferie, du trækker vejret, du mærker dig selv og dine håb for fremtiden virker realiserbare.

Og her er jeg, mens dine sanser er åbne, for at inspirere dig til at tage skridt i retningen mod bæredygtighed og miljøansvar, når det kommer til tøjforbrug.

Kom bare tilbage igen, grusstier med ukrudt i kanten, duften af nyudsprungne blomster, bier og honning. Havet, grillede skaldyr og rosé. Hvide t-shirts og klipklappere. Det hele er en gave fra naturen og vi er nok enige om, at vi gerne vil beholde alt det lækre.

Tøjindustrien forurener kolosalt, så der er masser at arbejde med.

Følg med i min sommerskole i juli måned. Noget materiale henter jeg fra mit skoleprojekt til 8. klassetrin “Min Bæredygtige Verden. Du lærer nu hvordan du kan nedsætte dit miljøaftryk ved dit tøjforbrug. Oven i at du er med til at give kloden førstehjælp, så er der kvalitet at hente og penge at spare.

 

No Comments

Leave a Reply