“Black Friday” – tag fornuften med på indkøb

Ud med “Black Friday” – ind med “Green Friday”. Oh Yes!
Mange deler samme aversion mod overforbrugstanken, som jeg gør.

Jeg funderede i morgenbadet over hvordan min harcelering skulle lyde i dag. De varme beroligende dråber fik mig til at tænke, hellere få noget godt ud af det, end at lade kritikken larme. Jeg gav en varm tanke til alle os, der gerne vil give en bæredygtig og holdbar julegave til dem vi elsker, uden at sprænge budgettet. Hvorfor ikke benytte os af den udstrakte hånd til at få købt julegaverne.

Jeg har fundet nogle links frem til bæredygtige indkøb, som i dag er lidt billigere end ellers. Min appel på “Black Friday” er at tage fornuften med på indkøb.

 

Til min elskede

Herningfirmaet SNS producerer lunt strik til den langsigtede brug. SNS holder ikke sådan udsalg. Men i dag er der 25% at spare på kvalitetsstrik.

TORSO two-way jacket

http://dk.sns-herning.com/herre/product/torso-two-way-jacket

 

 

Til mine unger

Petit Bateau har fulgt mine unger siden fødslen. Nu er de 15 år og lige ved at vokse ud af det. Men vi er enige om at Petit Bateau ubetinget er det bedste og mest holdbare undertøj, der kan købes til børn. Luksusbaby har 25% på udvalgte sager.

skaermbillede-2016-11-25-kl-09-41-58

http://luksusbaby.dk/shop/petit-bateau-debardeur-19875p.html

Til veninden

Hvem vil ikke gerne “recover over midnight”. New York mærket Kiehls laver gode skønhedprodukter til en fornuftig pris. Kiehls tager med et smil i mod brugt embalace, og så får man tilmed en gave for det. I dag tilbyder magasin 25% på udvalgte varer fra Kiehls.

skaermbillede-2016-11-25-kl-09-49-31

http://www.magasin.dk/maerker/kiehls

 

 

Til min mor

Det er vel de færreste mødre der virkelig mangler noget i deres husholdning. Men en lækker designting kan få en varig plads – og det er smukt, når en gave kan glæde hver dag i mange år. Illums Bolighus har i dag 25% på udvalgte sager fra Georg Jensen

skaermbillede-2016-11-25-kl-09-56-10

https://www.illumsbolighus.dk/shop/koekken/kander-karafler/beak-kande–staal

 

Til min søster

Vi bruger dem hver dag og de bliver vasket i en uendelighed. Calvin Klein laver pæne og holdbare underhylere. Der er penge at spare i dag på Calvin Klein hos Zalando.

skaermbillede-2016-11-25-kl-10-07-23

https://www.zalando.dk/black-friday/calvin-klein-underwear/?gclid=Cj0KEQiA39_BBRD0w-_rmOrc__8BEiQA-ETxXRxH5b3nBTgLdQ4ti3t2QV2RZFz0R3kwKQGJAHdyI7IaAovC8P8HAQ&&wt_ga06=39413626289_161811516367&wt_gk06=e_39413626289_calvin%20klein%20undert%C3%B8j&atc=SEM45_DK_NAWBNARGNB_ZL.GO_SRH.&opc=2211&ef_id=V3EnXQAABUsi84fF:20161125090309:s

No Comments

Leave a Reply

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

forside_some_2_udgave

Et helt ton
gode grunde til kun at shoppe yndlingstøj

  *** NY REVIDERET UDGAVE ***
Problemet med alarmerende mængder af genbrugstøj afdækket ved håndkraft og tilsat guide til stop det selv-løsninger.

159 DKK

“En fantastisk flot og oplysende bog
om vigtigheden af at udvikle sig til en bevidst forbruger,
der tænker mere nuanceret, før der indkøbes bunkevis af tøj”.
– Lektørudtalelse, DBC.