“Stof til eftertanke” en programserie på P1 om bæredygtighed i modebranchen

Stof til eftertanke på P1

P1 sender i øjeblikket programserien “Stof til eftertanke” Hør om de udfordringer man som designer møder undervejs i en bæredygtig produktion, og få ny viden om bæredygtighed i modebranchen. David Andersen og jeg fortæller blandt andet om vores arbejde med bæredygtig mode i praksis.

Første del kan høres her:
http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/stof-til-eftertanke-1-3

Andel del kan høres her: http://www.dr.dk/Radio/ondemand/p1/stof-til-eftertanke-2-3/#!/

Sidste del sendes i dag kl. 13.03

 

No Comments

Leave a Reply

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

forside_some_2_udgave

Et helt ton
gode grunde til kun at shoppe yndlingstøj

  *** NY REVIDERET UDGAVE ***
Problemet med alarmerende mængder af genbrugstøj afdækket ved håndkraft og tilsat guide til stop det selv-løsninger.

159 DKK

“En fantastisk flot og oplysende bog
om vigtigheden af at udvikle sig til en bevidst forbruger,
der tænker mere nuanceret, før der indkøbes bunkevis af tøj”.
– Lektørudtalelse, DBC.