Grønne spirer fra landet down under

Alt imens vi om ganske få uger, dage, minutter, sekunder danser rundt i hulahop og pasteller, og hylder foråret velkommen på den særlige euroforiske øredøvende optimistiske måde, som kun danskere kan det, går sommeren på hæld på den anden side af kloden.

No worries, Australierne kan inspirere på alle fire årstider, for om nogen er de frontløbere hvad angår udvalget af mode- og livsstilsmagasiner om bæredygtighed, og så er de også rigtig gode til at skønhedsprodukter og accessories, der tager miljøansvar.

PM16-WebsiteCover

Peppermint
Magasinet om bæredygtighed, der når man stikker næsen til det, endda dufter økovenligt. Læs om al det nyeste indenfor miljøansvar, problemstillinger, baggrundsartikler og zoom på nogle af klodens mange bæredygtige projekter. Læs også om bæredygtig mode og vintage og bliv inspireret til at købe med omtanke.
http://peppermintmag.com/

555928_10151285743826130_432754167_n

Frankie
Verdens sødeste modemagasin, der på sin egen rolige måde fortæller dig side for side om nyeste tendenser indenfor mode og accessories, der har et bæredygtigt spor. Det er ikke Paris High Fashion, men det er noget andet fantastisk, på modesiden er udvægelsen piget, hip og praktisk. Vintage, bageopskrifter og mormorstemning er også Frankie, men det hele går ikke op i pasteller, for magasinet er uden glitter i zoom på alvorlige sociale emner. Frankie er din veloplyste veninde, der fortæller dig om verden i dag, inspirerer dig og fylder dig med taknemmelig for de gaver du har i dit liv <3
http://www.frankie.com.au/

Nyd foråret med produkter fra Autralien
RESURRECTION_HAND_BALM_75mL_1
Aesop
En stor skat fra Autralien er det naturlige skønhedsmærke Aesop, falder du først for Aesop’s produkter, så er du tro som guld. De dufter, plejer og ser fantastiske ud i badeværelset. Prøv dem straks!
http://www.aesop.com/

green-suitcase-logo

Australien i Nansesgade
Tag på besøg i “The Green Suitcase” i Nansensgade og se udvalget af bæredygtige tasker, toilettasker og punge fra Apple & Bee, bæredygtige smykker og økologisk nattøj fra ALAS – altsammen fra Australien.
www.thegreensuitcase.dk

… om ganske få uger, dage, minutter, sekunder danser vi rundt i hulahop og pasteller … lige om lidt …

Go’ søndag

No Comments

Leave a Reply