Thinsulate Type R med 50% genbrugsplastik – varmer også om hjertet

<< Tilbage til oversigten

Fiberfabrikantene har fået øjnene op for at genanvende plastikaffald til metervarer

Til min første og kommende bæredygtige vinterfrakke har jeg søgt og fundet et bæredygtigt isoleringsmateriale, der kan holde os nordiske forfrosne lune i vinterperioden, uden at gå på kompromis på udseende eller komfort.

Thinsulate™ Type R – The insulation with recycled fibers er navnet på isoleringsmaterialet skabt af Firmaet 3M™ og produceret af 50% genanvendt plastikmateriale, altså af sodavands- og vandflasker, som er afleveret til genbrug. Thinsulate™ er let og tyndt, og holder kroppen dobbelt så varm som dun.

Thinsulate er et polyesterprodukt, forstået lavet af plastik, men Thinsulate™ er langt finere og mange mindre fibre end polyesterfibre – de fine fibre er godt isoleringsmateriale, og holder på kroppens varme, mens fugten fra huden ledes væk fra kroppen.

Thinsulate™ er ofte brugt i skitøj, hvor det er vigtigt at holde kroppen varm, aflede sved og selvfølgelig give maksimal fri bevægelse til udøveren.

Min kommende bæredygtige vinterfrakke med Thinsulate™ foring har premiere i november. Jeg glæder jeg mig til at vise dig den!

Kilder:

Pdf om Thinsulate™ Type R – The insulation with recycled fibers:
http://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CDYQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.indapac.com%2Fdocs%2F3M_Thin_TypeR.pdf&ei=7zyEUJOsJYnPtAae-IDQCg&usg=AFQjCNFDlgVUBTgjNAdzKZHLDEqwoPQ-kw&sig2=xYCxrU83oZwST2pYxLRWcg

http://www.ehow.com/about_7217394_thinsulate_.html#%20ixzz29jU4xHy8

http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/Thinsulate_Insulation/Homepage/AboutUs/WhatIsThinsulate/

 

No Comments

Leave a Reply