Visit Køge :: A Kassen Instant Sculpture

Fantastico! Naturen og tilfældighedernes spil har dannet form til denne betagende og gigantiske bronzeskulptur. Figuren opstod en vinterdag i januar, da nogle hældte 1000 grader varm bronze direkte i Køge Havns isnende bølger. Bronzen stivnede prompte og i det øjeblik blev formen skabt til denne figur, som senere er blevet forstørret og lige nu kan opleves på museets forplads. Endnu en god grund til at besøge Køge på en sommerdag.

No Comments

Skriv et svar

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.