Se MAKE THAT CHANGE udstillingen på KU.BE i december og januar 2020

KU.BE sætter fokus på klimamæssige konsekvenser ved overforbrug af tøj og giver tips til mere miljøansvarlige tøjvaner.

Oplev
MAKE THAT CHANGE udstillingen i KU.BE i december og januar 2020.

Mange kender til yndlingstøjet, det tøj som er en glæde at bruge igen og igen og som bare holder – og ligeså mange kender til tøjet, der flytter længere og længere ind i skabet og ud i glemslen. Tøj, som måske aldrig skulle have været købt. MAKE THAT CHANGE træner sammen med publikum at overveje sit tøjkøb en ekstra gang for at undgå overforbrug og spild.

Som besøgende til udstillingen stifter man bekendskab med de materialer tøj er lavet af, og får baggrundsviden om miljømæssige, som æstetiske fordele og ulemper ved de enkelte materialer – og så kan man få materialerne i hænderne. 

Lidt længere nede i udstillingen føres man til et tøjstativ, som vækker de overvejelser man bør gøre sig, når man skal købe nyt tøj. Her konfronteres man med realisme om tøjets holdbarhed, om det er til at vedligeholde og hvor mange brugsgange, der sandsynligvis vil være i tøjet.

Udstillingen tager også fat på de problemer de store mængder tøj skaber, ikke blot for miljøet i produktionsfasen, men også i brug og afskaffelsesfasen. 

Der er aktiviteter for hele familien og besøget kan rundes af med quiz.

Udstillingen præsenteres på KU.BE af Frederiksberg Kommune. 

MAKE THAT CHANGE på KU.BE
1. december 2019 til 19. januar 2020.

KU.BE
Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Hverdage 9-21
Lørdag: 10-20
Søndag: 10-15