Sække af sure sokker, hullede jeans og udtrådte sko

Børnetøjsbutikken “name it” indsamler aflagt og ødelagt tøj til genbrug og genanvendelse. For hvert kilo indsamlet tøj donener “name it” og det tyske sorteringsfirma I:CO 4,5 krone til et velgørende formål, der hjælper børn til bedre vilkår.

Læs mere »

Rapporterer direkte fra møntvaskeriet

Jeg tager godvilligt opvasken og den irriterende midlertidige omstændighed, at min vaskemaskine i helligdagene begyndte at lyse på service, vil bringe mig til møntvaskeriet et godt stykke hen i januar. Læs om eksperimentet om tid og udbytte i det mest dagligdagse, vaskerutinen!

Læs mere »

Bæredygtigt design af Louise i praktik

Louise er min søde praktikant denne uge fra Sct. Nicolai skole. Louise har udviklet et bæredygtigt design, og som gæsteblogger fortæller hun her om hendes designovervejelser og udviklingsproces

Læs mere »

Bæredygtigt design og forbrugerens medansvar

Bæredygtigt design og forbrugerens medansvar. Danish Design Association har udspurgt mig på emnet. “Bæredygtighed er mere en positiv sidehistorie”
DDA-medlem Rachel Kollerup, som står bag tøjmærket af samme navn, har en passion for bæredygtigt design. Hun arbejder miljøbevidst i alle stadier af produktionen

Læs mere »
Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

ET HELT TON GODE GRUNDE TIL KUN AT SHOPPE YNDLINGSTØJ

Problemet med alarmerende mængder af genbrugstøj afdækket ved håndkraft og tilsat guide til stop det selv-løsninger.

149 DKK