Limited edition of handprinted t-shirts

Selvfølgelig arbejder vi stadig på hampprojektet i Danmark, men der går noget tid endnu inden vi ser resultater. Jeg synes vi trænger til en lille belønning for vores tålmodighed og derfor har jeg hentet en pakke færdigsyede hamp t-shirt hjem fra vores svenske kollega Henri Puttonen, der har tekstilfirmaet Textiva og som arbejder med hamptekstiler i Kina. Jeg har trykt mit “Stones/Durability” print på det lille parti.

Der er tale om en limited edition af durability t-shirten i hamp/bomuld kompositionen, og man skal være indforstået med at t-shirtsne indgår i en test af hampkvaliteter. Hvis du køber en t-shirt forpligter du dig ikke til at give feedback, men dine kommentarer er meget velkomne.

Er man til firstmoverprojekter og bliver ekstatisk over den autencitet, der ligger i at t-shirtsne særindkøbt til lejligheden og håndtrykt i mit værksted, så er her en enestående mulighed for at få sig et unika.

Der er et meget begrænset oplag.

Buy now

No Comments

Leave a Reply

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

ET HELT TON GODE GRUNDE TIL KUN AT SHOPPE YNDLINGSTØJ

Problemet med alarmerende mængder af genbrugstøj afdækket ved håndkraft og tilsat guide til stop det selv-løsninger.

149 DKK