uge 9+10+11: 1. del af kollektionen er klar til produktion

e8230280252611e3953222000a1f912e_7

De 10.000 timer ved arbejdsbordet er kommet til sin afslutning. Kassen med håndstregede mønstre og prototyper står pakket og klar og venter utålmodigt på at rejsen kan begynde hen til systuen i Tallinn, hvor de fingerfærdige sy-damer giver sidste magiske finish til tøjet, og gør en podieklar kollektion til showet i Leipzig. Freden har sænket sig i mejeriet. Her er ikke larmende stille. Bare stille.

Og så er der bobler i aften :-)))

No Comments

Skriv et svar

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.