“Stof til eftertanke” en programserie på P1 om bæredygtighed i modebranchen

Stof til eftertanke på P1

P1 sender i øjeblikket programserien “Stof til eftertanke” Hør om de udfordringer man som designer møder undervejs i en bæredygtig produktion, og få ny viden om bæredygtighed i modebranchen. David Andersen og jeg fortæller blandt andet om vores arbejde med bæredygtig mode i praksis.

Første del kan høres her:
http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/stof-til-eftertanke-1-3

Andel del kan høres her: http://www.dr.dk/Radio/ondemand/p1/stof-til-eftertanke-2-3/#!/

Sidste del sendes i dag kl. 13.03

 

No Comments

Leave a Reply

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

Portræt af Rachel Kollerup

Mode og grafisk designer med speciale i miljøansvar. Rachel Kollerup arbejder med forskningsbaserede projekter, så som det danske udviklingsprojekt med hamp. Med MAKE THAT CHANGE inddrager Rachel Kollerup forbrugeren i forhold til at nedsænke klimaaftrykket ved tøjforbrug. Ved eget tøjmærke præsenteres publikum for miljøansvarligt tøjdesign.

ET HELT TON GODE GRUNDE TIL KUN AT SHOPPE YNDLINGSTØJ

Problemet med alarmerende mængder af genbrugstøj afdækket ved håndkraft og tilsat guide til stop det selv-løsninger.

149 DKK